marți, 23 septembrie 2008

Horoscop 24 septembrie 2008

Horoscopul de maine 24 septembrie 2008

Tendinte generale

A 24-a zi a Lunii in asociere cu Arcanul XV al Tarotului -PAZITORUL PRAGULUI . simbol al patimii, impulsurilor necontrolate, pasiunilor destructive, sexualitatii. Acest arcan semnifica si actiuni ce reusesc prin carisma, putere de convingere. Arcanul arata o legatura simbolica dintre acest moment al Lunii si momentul de Luna Plina.

In traditie domicliul traversat de Luna este asociat gemenilor Castor si Polux, geamanul muritor si nemuritor a caror legatura persista dincolo de moarte. Plasarea favorizeaza tratamentele si calatoriile. Asocierea cu arcanul zilei indica un moment propice reluarii unor legaturi amoroase.

Pe parcursul zilei Luna va activa steaua fixa PRAESEPE a carei influenta se refera la vederea atat fizica cat si simbolic la "a vedea", a intelege. Ziua poate ascunde intelesuri, poate da nastere la contexte neclare si aduce in viata noastra persoane enigmatice.

Un alt aspect astrologic important al zilei este inceperea miscarii aparent retrograde pentru Mercur in semnul Balantei, semn in care si Soarele a intrat de curand. Acest tranzit se refera la lucruri ce revin in special in domeniul comunicarii si al relatiilor datorita Balantei dar care vizeaza si pozitia nativului in societate, sustinerea acestuia de catre persoane cu influenta, solicitarea de favoruri. Retrogradarea lui Mercur se produce in sfera de influenta a stelei fixe SPICA numita si a norocului si va avea consecinte fericite din punct de vedere financiar pentru nativii Fecioarei care au de colectat recompense finaciare pentru o actiune trecuta. Pentru nativii Gemenilor acest moment astral poate aduce contexte favorabile reglarii unor probleme in relatia cu copiii sau reintoarcerea unei legaturi din trecut.

Generic vorbind Mercur retrograd este favorabil proiectelor demarate in trecut in special in cadrul parteneriatelor si defavorizeaza inceperea proiectelor noi. Este momentul in care consecintele unor actiuni din trecut ne vor afecta si un moment prielnic rezolvarii unor probleme mai vechi legate de comunicare si relationare.

Horoscopul zilei pentru nativii fiecarei zodii 24 septembrie 2008

Horoscopul de astazi, horoscop zilnic astrobar, horoscop pentru 24 septembrie 2008, mercur intra in miscare retrograda, previziuni astrologice pentru nativii berbecului, taurului, gemenilor, racului, leului, fecioarei, balantei, scorpionului, sagetatorului, capricornului, varsatorului si pestilor.

horoscopul pentru luna spetembrie

Niciun comentariu: