joi, 18 septembrie 2008

Horoscop pentru fiecare zodie

Tendinte generale, horoscopul zilei pentru toate zodiile

A 19-a zi a Lunii in asociere cu Arcanul XIX al Tarotului -SOARELE. Arcanul se refera la capacitatea de a tarin din plin o experienta si influenta sa este dublata de Luna in Taur. Sa nu uitam insa ca "Soarele este forta care daruieste fara limite fara insa a se darui pe sine".

Luna este in trigon cu Jupiter activand doua stele fixe a caror influenta nu trebuie trecuta cu vederea: VEGA si ALMACH (Luna desface conjunctia cu aceasta). Ambele stele fixe se refera la bogatie, favoruri si relatia cu autoritatile dar plasarea Lunii intr-o casa nefavorabila si faptul ca desface conjunctia cu ALMACH pentru a se apropia de RUCHA poate determina esuarea initiativelor ce implica relatia cu autoritatea, solicitarile de fonduri, imprumutturi, favoruri in special daca aceste solicitari sunt facute in dimineata zilei. Enotiile negative resimtite pe parcursul acestei zile se pot referi la bunuri materiale si la libertatea in cadrul relatiei in special pentru nativii semnelor fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Persoanele ce activeaza in profesii legate de prelucrarea sau comercializarea metalelor pretioase sunt favorizate in a doua parte a zilei.

Horoscopul zilei pentru nativii fiecarei zodii

19 septembrie 2008

Niciun comentariu: