sâmbătă, 27 septembrie 2008

Horoscop octombrie 2008

Horoscopul lunii octombrie 2008


Horoscopul pentru fiecare zodie il gasiti aici

Momentul de Luna Noua prezinta o masare planetara in Balanta afectand in mod deosebit nativii acestui semn zodiacal dar si pe cei ai Berbecului, Racului si Capricornului datorita aspectelor tensionate/dinamizatoare ce se formeaza. Relatiile vor fi in prim plan si se va vorbi de schimbari in cadrul parteneriatelor, noi asocieri, decizii radicale. Sunt vizate in principal relatiile profesionale si masarea planetelor in Balanta anunta contexte ce ne vor invatat lectia diplomatiei.

Plasarea venusiana din Scorpion in a -XII-a Casa Astrologica cat si miscarea aparent retrograda a lui Mercur pot determina activarea anumitor tensiuni existente in cadrul cuplului si sa readuca in prim plan nemultumiri mai vechi legate de relatie. Acest aspect afecteaza in special nativii Balantei si Taurului.

Jupiter din Cpricorn in aspect armonios cu Saturn anunta o luna favorabila investitiilor in special pentru nativii Sagetatorului si Capricornului dar aspectele tensionate din casele IV-X indica riscuri legate de piata imobiliara acest sector anuntandu-se riscant pentru investitii.

Prezenta Nodului Sud in casa IX in care semnul zodiacal al Leului este interceptat se poate referi la dificultati percepute de persoanele ce activeaza in invatamant si anunta probleme legate de calatoriile planificate si incepute in aceasta perioada.

Este o luna favorabila pentru cei ce activeaza in domenii legate de frumos, moda, consiliere.

Momente astrale importante in luna octombrie

4-5 octombrie Luna traverseaza steaua ANTARES si formeaza aspect de conjunctie cu Lilith si Pluto. Evitati calatoriile in aceasta zi, deciziile importante ce vizeaza locuinta sau familia.
8-9 octombrie Luna traverseaza steaua ALTAIR (paraseste Capricornul pentru a intra in Varsator) pozitie ce aduce dificultati in comunicarea cu familia. Tot acest tranzit al Lunii poate determina pierderifinanciare prin rude.
12 octombrie Luna in opozitie cu Saturn poate indica dezamagiri, abandon, lipsa sustinerii in proiecte, critica primita in public Este o zi in care relationam mai greu cu persoanele mai in varsta
16 octombrie Mercur reintra in miscare directa. Sunt favorizate proiectele ce vizeaza comunicarea. Se va resimti dpasirea unui blocaj relational in special pentru nativii semnelor dominate de Mercur (Gemeni si Fecioara). Nativii primului decan al Balantei pot percepe schimbari favorizante in plan financiar.
17 octombrie Luna in conjunctie cu puternica stea fixa ALGOL, activeaza in cursul zilei impreuna cu VENUS perechea de stele TOLIMAN/ALCYONE. Pot fi activate afectiuni respiratorii, insomnii, depresii. Aduce tensiuni in relatiile cu persoane de sex opus. Aspectul afecteaza in special nativii ultimului decan al Taurului si Scorpionului.
23 octombrie Luna in conjunctie cu Nodul Sud / cvadratura cu Marte, aspectul se refera la tensiuni relationale si probleme ale copiilor. Ii va afecta in mod deosebit pe nativii Leului, Varsatorului, Berbecului si Rcului
25 octombrie Luna in conjunctie cu Saturn in Fecioara, aspectul se refera la probleme de sanatate si in relatia cu subordonatii pentru persoane ce activeaza in functii de conducere. Va afecta in mod deosebit nativii semnelor duble (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti) .

Carte Anticariat

STELE FIXE SI SIMBOLURI

Gradul la care se produce LUNA NOUA este asociat prin traditie cu Scheat sau Purva Bhadra-Pada in astrologia hindusa. , stea ce determina inceputul celui de ak 24-lea domiciliu lunar. Anunta probleme in calatorii in special daca se refera la traversare de ape, riscuri legate de apa, inundatii, surpari de teren. Nu favorizeaza asocierile, casatoriile. Sunt favorizate actiunile ce destabilizeaza, preluarile, subminarea autoritatii. Asociat cu al XIII-lea arcan alTarotului acest domiciliu se refera la capacitatea de transformare si supravietuire intr-un mediu ostil.


STELE FIXE ASTROLOGIE MODERNA
In astrologia moderna prin raportarea la pozitiile stelelor din 2008 vom atribui acest grad stelei VINDEMIATRIX din constelatia VIRGO ce anunta pierderi prin contracte, separari insa favorizeaza arhitectii si persoanele ce ocupa pozitii obscure.

Initiere in Astrologia Stelelor Fixe

CUM AFECTEAZA LUNA NOUA NATIVII CELOR 12 SEMNE ZODIACALE, previziuni astrologice pentru toate zodiile, horoscop pe zodii

Niciun comentariu: